Algemene voorwaarden

Het aanbod van de producten bij B5mode is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door B5mode met de consument contact opgenomen.
Alle prijzen die vermeld zijn bij B5mode zijn inclusief BTW.

Wij verzenden bij een aankoopbedrag van €75 GRATIS!

Als er op werkdagen voor 15:30 wordt besteld, is het de volgende dag in huis. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en B5mode is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 14 dagen na ontvangst. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen. Dit scheelt qua kosten. Tegenwoordig is het mogelijk zowel een brievenbuspakje a € 3,84 als een pakket voor € 6,95 te versturen incl. Track & Trace code. Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 14 werkdagen na aankomst op retouradres retour op uw rekening.

Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling
De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.
– We accepteren de artikelen enkel in originele verpakking.
– Voorkom beschadigingen door de producten voorzichtig uit te pakken en te passen.
– Retourneren in de winkel is gratis. We geven geen geld terug, maar storten het aankoop bedrag op uw rekening terug of u zoekt een ander artikel uit de winkel.

B5mode behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van B5mode en of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

B5mode respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Indien je vragen of klachten hebt over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op info@b5mode.nl

Kvk nummer: 33274717
Btw nummer: NL002135153B75