Gratis verzending bij besteding vanaf €70
Veilig online betalen via je eigen bank.
Niet goed? Geld terug!
30 dagen om retour te verzenden.

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen
B5mode.nl stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving voor de gehele webshop. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

iDEAL
De volgende banken zijn hierbij bijvoorbeeld aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Bankcontact
Bancontact is veruit de populairste betaalmethode in België. Zowel in winkels als online. Met 15 miljoen stuks in omloop, zijn er meer Bancontact-kaarten dan Belgen. Bancontact is gekoppeld aan 20 Belgische banken en de populariteit wordt alleen maar groter. Je zou Bancontact kunnen vergelijken met het Nederlandse iDEAL.

Sofort Banking
Voor onze Duitse klanten hebben we sinds kort Sofort Banking. Je betaalt jouw bestelling in de eigen bankomgeving van SOFORT. Je vult jouw persoonlijke bankgegevens in waarna de betaling wordt overgemaakt.

Achteraf betalen via Klarna (+€ 1,95)
Met deze betaalmethode kun je betalen na ontvangst van je bestelling. De transactiekosten bedragen € 1,95. Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze optie kan doen. Voor vragen over de betaling, neem contact op met Klarna.

Gratis verzending NL

Op alle orders vanaf €70

30 dagen retourrecht

7 dagen betaling retour

Internationale garantie

Niet goed? Geld terug!

100% veilige betaling

Ideal / Sofort / Klarna