U kunt ongebruikte artikelen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartje en labels terug zenden.

Natuurlijk mag je de artikelen passen. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Volg onderstaande stappen, verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor (servicepunt). Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Bij retour via de post/winkel storten we uiterlijk binnen 14 werkdagen je geld terug.

De kosten voor een retourzending via ons retourportaal (niet verplicht) zijn €4,50 en worden automatisch verrekend met het totaal van uw retour(en). Het retourlabel van ons is een standaard verzending met track&trace. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd. Voor retouren met een hoge waarde raden wij aan om het niet via ons retourportaal aan te bieden, maar om bij het postkantoor (servicepunt) een verzendmethode met een verzekering te kiezen! (Bewaar altijd je verzendbewijs die je bij het postkantoor krijgt.)

Download hier je retourlabel via ons retourportaal.

Maak je geen gebruik van ons retourportaal, voeg dan onderstaand retourformulier of pakbon bij je retourzending.
Download hier je Retourformulier en print hem uit.

Retouradres:
B5mode
Nieuwe Gouw 46
1121GX Landsmeer

Je kan nu het retourlabel downloaden, uitprinten, en op het retour pakket plakken.  Je bent nu klaar en kunt het pakket inleveren bij het gekozen servicepunt.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Je mag van B5mode een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via mail: info@b5mode.nl en geef in de email de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen.