Retourneren & Ruilen

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons best om bij het ruilen te helpen. U kunt ongebruikte artikelen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartje en labels terugzenden.De kosten voor een retourzending zijn €4,50 De verzenddatum staat op de factuur.

Natuurlijk mag je de artikelen passen. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Volg onderstaande stappen,verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Bij retour via de post storten we uiterlijk binnen 14 werkdagen je geld terug.

De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd.

Je kan nu het retourlabel downloaden, uitprinten, en op het retour pakket plakken.  Je bent nu klaar en kunt het pakket inleveren bij het gekozen servicepunt.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Je mag van B5mode een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via mail: info@b5mode.nl en geef in de email de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen.