Gratis verzending bij besteding vanaf €70
Veilig online betalen via je eigen bank.
Niet goed? Geld terug!
30 dagen om retour te verzenden.

Retourneren

U kunt ongebruikte artikelen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking, voorzien van aangehechte prijskaartje en labels terug zenden  met PostNL.

Natuurlijk mag je de artikelen passen. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen.<br< verpak=”” de=”” kleding=”” en=”” breng=”” dit=”” naar=”” het=”” postkantoor=”” (servicepunt).=”” artikelen=”” die=”” niet=”” aan=”” bovenstaande=”” voorwaarden=”” voldoen=”” kunnen=”” helaas=”” worden=”” geretourneerd.=”” bij=”” retour=”” via=”” post=”” winkel=”” storten=”” we=”” uiterlijk=”” binnen=”” 14=”” werkdagen=”” je=”” geld=”” terug.<br=””></br<>

De kosten voor een retourzending via ons retourportaal (niet verplicht) zijn €4,95. Het retourlabel van ons is een standaard verzending met track&trace. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd. Voor retouren met een hoge waarde raden wij aan om het niet via ons retourportaal aan te bieden, maar om bij het postkantoor (servicepunt) een verzendmethode met een verzekering te kiezen!

Belangrijk! Om misverstanden te voorkomen bewaar altijd je verzendbewijs met barcode/track& trace die je bij het postkantoor krijgt, hier kan n.l. door ons om gevraagd worden/en je kunt er zelf mee aantonen dat je retour bij ons is bezorgd!

Download hier je retourlabel via ons retourportaal en volg de stappen in het retourproces.
Retourlabel
Maak je geen gebruik van ons retourportaal, voeg dan onderstaand retourformulier of pakbon bij je retourzending.
Download hier je Retourformulier en print hem uit. (of gebruik je pakbon die je bij je bestelling hebt gehad!)

Retourneren alleen met PostNL!

Retouradres:
B5mode (Expeditie)
Zuideinde 70 (achter)
1121CM Landsmeer

Je kan nu het retourlabel downloaden, uitprinten, en op het retour pakket plakken.  Je bent nu klaar en kunt het pakket inleveren bij het gekozen servicepunt.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Je mag van B5mode een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via mail: info@b5mode.nl en geef in de email de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen. met

Gratis verzending NL

Op alle orders vanaf €70

30 dagen retourrecht

7 dagen betaling retour

Internationale garantie

Niet goed? Geld terug!

100% veilige betaling

Ideal / Sofort / Klarna